zaterdag 10 juli 2010

MALLORCA



Zondag was al gauw bekeken om het strand in te ruilen voor het zwembad. Lekker uiteten en beetje bij supermarktjes en de buurt verkennen. Voorlichting van de hostess en opgeven voor o.a. kroegentocht.
Maandag weinig gebeurd want de avond stond in het teken van de kroegentocht. Begon vroeg en waren dus ook weer vroeg thuis. Nog wel pannenkoeken gegeten, je bent tenslotte in Spanje, en muggenspray aangeschaft.
Dinsdag moe, uitgeslapen, zwembadje, en lekker uiteten want het was de conijnentrouwdag dus het geld wat we ervoor mee hadden gekregen ook benut daarvoor. "Cocktailtje" genomen en pizza'tje gegeten. Voetballen thuis in apartementje gegeken en Nikki heeft de genen van oma en mij dus Mijke had het zwaar met zo'n zenuwlijer ernaast.
Woensdag vroeg opgestaan want de meiden wilden winkelen. Aangezien er siesta bestaat vroeg weg. Met de bus naar het centrum, Mijke geslaagd en Nikki........jammer genoeg niet. Die Spanjaarden zijn ook veel te klein voor onze Nederlanders. Na wat winkeltjes in en uit was er ook nog een optreden van Mama Mia in het Spaans. Nikki en Mijke meezingen in het Engels. Het was een gezellig kado'tje zo op de dag. Uiteindelijk toch nog waat oorbellen en armbandjes gescoord.
In de stad een lunch genuttigd en 's avonds wederom een "cocktailtje" en een patatje met kaassoufle, je bent tenslotte nog steeds in Spanje, toch maar naar een ander tentje voor de betere "cocktailtjes" en het toetje.
Donderdag weinig gedaan en nadat Mijke erachter kwam dat er een rits in een van de jurkjes kapot was weer terug naar de stad. Daar aangekomen kon ze het niet ruilen. Om toch nog wat van het dagje te maken de kathedraal bezocht. In de avond, thuis een broodje gemaakt, naar een partysquad wat wel heel gezellig is geweest wat tot uiting komt in het tijdstip van thuiskomst, 5 uur, want de club ging dicht.
Vrijdag uitgeslapen en geluierd bij het zwembad. Schnitzel gegeten, pizza gegeten.
Zaterdag fietsen huren. Nadat er bij het zwembad geluierd was hebben ze van 3 tot 5 uur een fiets gehuurd en een beetje langs de kustlijn gefietst. Gezellig naast elkaar, neee Mijke heeft een hoog tempo en Nikki een laag tempo en daar tussenin zit niks dus het gevolg was dat Mijke voorop ging, ongeveer een kilometer verder en Nikki erachter aan kwam sjokken.
Daarna op bed uitrusten. Laatste avond bij de favoriete restaurant met de cocktails de vakantie afgesloten met ... nee geen pizza maar lekkere pasta.
Na een lange, hete, zuchtende nacht vroeg op om het vliegtuig in te kunnen om 8 uur.

Geen opmerkingen: