vrijdag 2 juli 2010

ANTWERPEN

Vandaag staat Antwerpen met Yvonne weer eens op het programma. Afzeggen was geen optie dus de hitte en het feit dat we te laat voor het voetbal thuis zouden zijn hebben we op de koop toe genomen. Vroeg weg en geen file gelukkig. Met de airco in de auto is het zeker geen straf om daar in te zitten. In Antwerpen om 10 uur en eerst een kop koffie en thee op de Groenplaats gedronken. Er stond een lekker windje op het terrasje.
Yvonne neemt altijd haar vaasjes mee om in een bloemboetiek te laten opmaken. Deze zit aan het begin van de winkelstraat. Terwijl wij daar naar toe liepen besefte we dat de winkel is verhuisd maar waar naar toe ook alweer. Nou de Grand Bazaar stond ons iets van bij. Wij ernaar toe gelopen maar we waren in de war met de stadsfeestzaal. Geen bloemboetiek en toen kwamen we er ook achter dat de grand bazaar helemaal aan het begin was, stom daar waren we al doorheen gelopen. Na een stukje te zijn teruggelopen toch maar weer naar de stadsfeestzaal omdat de Delhaize daar is en ik english muffins altijd mee wil nemen. Het winkelen deden we dan toch maar met al die vaasjes. Het was best zwaar en in die hitte, ik vond het knap van Yvonne.
Uiteindelijk goed geslaagd zowel voor mezelf als en tas voor Nikki, met rits, voor de vakantie.
Tegen 2 uur gaan lunchen op het terras op de groenplaats. Terwijl we daar zaten begon er muziek te spelen. Bleek op het plein een compleet philharmonisch orkest te zitten. Klonk nog goed ook.


Na de lunch naar huis met de lege vaasjes. De eerste helft in de auto geluisterd en bij ma de 2e helft gekeken. We hadden niet veel gemist op de radio want de 2e elft was stukken beter. Bloednerveus waren ma en ik en Yvonne zat rustig op de bank en werd langzaam gestoord van ons tweeen. Een pizza besteld en na de pizza naar huis gereden en naar Vonne die 21 is geworden vandaag.

Na een zalige avond in de tuin doorgebracht naar huis en bed.


Geen opmerkingen: